Trip, Travel & Insurance; Rock In

Skip to: site menu | section menu | main content

Emblema TV

TV emisija i portal o uređenju enterijera i exterijera

Back to top

Nalazite se: Prva strana » Sajmovi i izložbe

Sajam nameštaja Budva CG 2011

35. Sajam nameštaja-namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju 6-10.04 2011. Budva Crna Gora
35. Furniture Fair-Furniture, household, office and indoor decoration 6-10.04 2011th Budva Montenegro

Veliki broj izlagača i posetilaca, velika je prilika za ostvarivanje dobrih komercijalnih rezultata i unapređenje biznisa. Ova tradicionalna međunarodna sajamska manifestacija, okuplja kompanije koje se bave proizvodnjom i prodajom: nameštaja za stanovanje, kancelarijskog nameštaja, stilskog, klasičnog i baštenskog nameštaja, ugradnog nameštaja, nameštaja po meri, rasvete, repromaterijala za izradu nameštaja, mašina i alata za obradu drveta. Kvalitet ponude ove prestižne sajamske manifestacije će upotpuniti kompanije koje se bave dizajnom i projektovanjem enterijera turističko-ugostiteljskih objekata, nacionalne izložbe, kolektivni nastupi i izdavači stručne literature. Broj izlagača i posetilaca na ovom Sajmu iz godine u godinu je sve veći.  Jadranski sajam će u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, izlagačima, i zainteresovanim stručnim organizacijama i pojedincima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će izlagačima i posetiocima dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na 35. Sajmu nameštaja.

Blagovremenim prijavljivanjem imate mogućnost da iskoristite široku paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi-ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam, čime će pozitivna razlika između ostvarenih rezultata i uloženih sredstava biti još veća.

Za detaljne informacije ili eventualne sugestije i priedloge, slobodno kontaktirajte:

Jadranski sajam
tel: +382 33/ 410-413
www.adriafair.co.me
e-mail: namještaj@jadranskisajam.co.me

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraDetalji strane

Emblema 48 - [4. Februar 2011.]
Ambijenta - za udobniji ambijent - [28. Januar 2011.]
Emblema 45 - [14. Decembar 2010.]
Emblema 44 - [6. Decembar 2010.]
Emblema 41 - [11. Novembar 2010.]